Home / Dalfsen Regio / lidl opent vernieuwd filiaal in dalfsen

lidl opent vernieuwd filiaal in dalfsen

Het filiaal aan de Smidswegje heeft een flinke opknapbeurt ondergaan. De winkel beschikt over een warme bakkerij met een ruim assortiment vers gebakken broodjes. Supermarktmanager Johan: “Wij zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal hier in Dalfsen. De bakkerij is een mooie aanvulling aan onze winkel. Dagelijks hopen we onze klanten met een ruime variatie ovenverse broodjes te kunnen verrassen.’’

Op de dag van de opening ontvangen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend door supermarktmanager Johan. De eerste honderd klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Woensdagavond 1 augustus, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze avond kunnen onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit vernieuwde filiaal.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.