Home / Dalfsen Regio / legofestijn bouwblokjes in hardenberg breidt uit met nieuwe vr experience

legofestijn bouwblokjes in hardenberg breidt uit met nieuwe vr experience

VR
Nieuw dit jaar is een Virtual Reality Experience waarbij bezoekers de sensatie van Virtual Reality kunnen ervaren, bijvoorbeeld vanuit een zwevende stoel een vrije vlucht maken over Parijs of op een bewegende vloer stappen en een ritje maken in een ‘achtbaan’.

“Deze Virtual Reality Experience laat de bezoekers echt de wind door hun haren voelen en ze krijgen het idee dat ze zweven. Eerder dit jaar hebben we dit onderdeel al toegevoegd in ons concept in Gorinchem en dat was een voltreffer! Daarom lanceren we het nu ook in Hardenberg als extra toevoeging aan het bestaande concept. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld boven Parijs vliegen en natuurlijk ook een kijkje nemen van bovenaf op de Eiffeltoren”, zegt Renée Reinders namens de organisatie.

In 2017 breidde het 2-daagse evenement ook al uit met een nieuw initiatief, namelijk een DUPLO speelhoek voor de kleinste bezoekers. Dit initiatief wordt dit jaar nog groter weggezet. Reinders: “We willen niet ieder jaar hetzelfde aanbieden. De basis van het evenement trekt duizenden bezoekers, dat blijft bestaan. Daaromheen creëren we telkens nieuwe initiatieven, zoals de DUPLO speelhoek en nu de Virtual Reality Experience. De DUPLO speelhoek leverde ons vorig jaar zoveel positieve reacties op dat we besloten hebben deze speelhoek verder uit te breiden.”

Het middelpunt van ‘BOUWBLOKJES’ is opnieuw een grote legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Ook zijn er legobouwhoeken en demonstraties van legofans. “En we hebben weer een aantal imposante en bijzondere legocreaties die gebouwd zijn door legofans. Verder is er ook een bioscoop waar legofilms te zien zijn, meerdere springkussens, racebaan en een game corner”, aldus Reinders.

Openingstijden 
‘BOUWBLOKJES’ is op zaterdag 4 en zondag 5 augustus te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.