legofestijn bouwblokjes in evenementenhal hardenberg

Al meerdere jaren vormt bouwblokjes in Hardenberg de aftrap van de zomervakantie. Er is dit jaar onder meer een legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn, een DUPLO & LEGO bouwhoek en demonstraties van legofans. Ook zijn er imposante en bijzondere legocreaties te zien die gebouwd zijn door legofans. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een bioscoop waar legofilms te zien zijn, springkussens, racebaan met bestuurbare auto’s, een treintje en een zweefmolen.

Vliegen boven Parijs
Nieuw dit jaar is een Virtual Reality Experience waarbij bezoekers de sensatie van Virtual Reality kunnen ervaren, bijvoorbeeld vanuit een zwevende stoel een vrije vlucht maken over Parijs of op een bewegende vloer stappen en een ritje maken in een ‘achtbaan’. Ook nieuw is het Warner Game Event waar kinderen allerlei games kunnen spelen.

Volop ijsjes en snoepgoed
Naast de airco die zorgt voor een vriendelijk klimaat in de beurshallen, slaat de organisatie ook veel softijs en waterijsjes in. Verder zijn er suikerspinnen, snoepgoed, slush puppie en diverse snacks te verkrijgen.

Bouwblokjes is op zaterdag 4 en zondag 5 augustus te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.