Home / Dalfsen Regio / lazy sunday festival wordt feest voor het hele gezin

lazy sunday festival wordt feest voor het hele gezin

De makers van Explosion Festival toveren de Voormars in Ommen wederom om tot een festivalterrein. Ditmaal alleen met lekker eten, pop-, rock- en bluesmuziek en veel activiteiten voor kinderen. De organisatie blijft bij haar ideaal om vooral regionale namen een podium te bieden. Met ondersteuning van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel kunnen wij dit platform aan de bands bieden.

Zo zullen onder andere Streekrestaurant de Vechtdalkok, Bakkerij Ten Brinke en de Bootsman, Zuivelhoeve Stadshagen, Grand Cafe De Veghte, La Sopa-kar, Hieper de Pieper en Case of Coffee en IJs van Tony zorgen voor de nodige lekkernijen en regionale streekproducten. Muziek wordt ook verzorgd door opkomende namen uit de omgeving. Welke acts daar live optreden, zijn o.a. The Grand East, Dokter Watjes, Art of Bridges, White Cloud en de Bunzings .. dus dat zijn er nogal wat … kom kijken en luisteren naar deze regionale pareltjes

Terwijl de moeders, vaders, oma’s en opa’s genieten van een hapje en een drankje kunnen de kinderen zich uitleven op de stormbaan, mega jenga en scrabble of een van de andere activiteiten. Alles bij elkaar dus een heerlijk dagje uit voor de hele familie.

Het festival zal op 22 juli tussen 13:00 en 19:00 uur gehouden worden op de Voormars in Ommen en de entree is gratis. Meer informatie over de live bands, de food-trucks en de kids-corner is te vinden op www.lazysundayfestival.nl

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.