Home / Dalfsen Regio / landgoedconcert bij kasteel rechteren

landgoedconcert bij kasteel rechteren

Voor aanvang van het concert is het mogelijk om deel te nemen aan een korte rondleiding door de tuin, waarbij de heer Christiaan van Rechteren uitleg zal geven over het landgoed en kasteel. Deze rondleiding start om 19.00 uur In tegenstelling tot eerder bericht treden deze avond niet Anna Serierse & Friends op maar kunt u luisteren naar Femke Smit e Grupo; klassieke jazz in een Braziliaans jasje

Femke Smit zingt Braziliaanse muziek alsof ze daar geboren is. Tijdens haar studie ontdekte ze de Bossa Nova en werd op slag verliefd op deze muziek.Nadat zij was afgestudeerd aan het conservatorium ging zij drie maanden naar Rio de Janeiro om zich te omringen met muziek. Sinds haar terugkeer is zij zeer actief in allerlei formaties in binnen en buitenland.

Floriaan Wempe( saxofoon) heeft aan het Koninklijk conservatorium te Den Haag gestudeerd waar hij in 2014 cum laude zijn masterdiploma met onderscheiding behaalde.

Ties Laarakker (contrabas) en Durk Hijma (gitaar) studeerden aan het Conservatorium van Amsterdam, en zijn al vanaf jonge leeftijd op nationale en internationale podia te horen. Roberto Pistolesi (drums) verwierf bekendheid in de band van Stefano di Battista. Hij is door zijn veelzijdigheid en ijzeren ritmegevoel niet meer weg te denken uit de Nederlandse jazzscene. Er is veel ruimte voor improvisatie en interactie tussen de musici.

Het is een ware ‘all-star’-bezetting, met muzikanten uit de top van de jongere generatie jazzmuzikanten in Nederland.

Wij hopen u in augustus te ontmoeten op de nieuwe locatie, Kasteel Rechteren, Rechterensedijk 3, 7722 HB Dalfsen Toegangskaarten a 15 euro- inclusief koffie en een pauzedrankje- zijn te bestellen op www.landgoedconcerten.nl. U krijgt uw toegangskaarten na betaling toegestuurd. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro Zolang de voorraad strekt kunt u ook kaarten kopen voor aanvang van het concert

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.