Home / Dalfsen Regio / kroegen uit hardenberg en omgeving slaan de handen ineen

kroegen uit hardenberg en omgeving slaan de handen ineen

Welke spellen precies is nog een verrassing maar zeker is dat er een paar hilarische bijzitten. Voor het winnende team is er natuurlijk een leuke groepsprijs. Er is nog plek voor een aantal teams dus teams van 6 tot 8 personen kunnen zich nog bij deelnemende cafés opgeven. Kosten 5 euro en ‘s middags rond half 1 verzamelen.

Er is een oude stadsbus geregeld die de teams van café naar café rondbrengt. De buschauffeur is niemand minder dan Teun ‘de Neuze’ Stevens. Bekend van Höllenboers clip ‘Bussie komt zo’,  zelfs bezongen door Bökkers en volgens eigen zeggen: taxiheld, beroepsmatig Bob en entrepreneur.

Stamgast van Café de Brug, Roy Kruiskamp, is initiatiefnemer van het kroegenspektakel. Aan de toog bij kastelein Bas Kuiper, filosoferend over verbroedering in de horeca, heeft Roy het voortouw genomen om deze middag te organiseren.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.