Home / Dalfsen Regio / kinderen van pcbs de hoekstee uit beerzerveld zamelen geld in voor de wensambulance

kinderen van pcbs de hoekstee uit beerzerveld zamelen geld in voor de wensambulance

 De stichting WensAmbulance is een non-profit organisatie en wordt bemand door vrijwilligers. De WensAmbulance heeft als doel mensen met een langdurig chronische ziekte of mensen in hun terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte. Tijdens de uitleg mochten de kinderen natuurlijk ook in de ambulance kijken. De WensAmbulance helpt mensen gratis. Ze zijn hierbij afhankelijk van giften. De kinderen hebben de afgelopen weken op verschillende manieren geld ingezameld. Aan het einde van de dag konden ze een mooie cheque van €350,- aanbieden.

 

Lees ook

Politiek verwoord

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.