Home / Dalfsen Regio / kickboksprimeur op de clubkampioenschappen van emsland

kickboksprimeur op de clubkampioenschappen van emsland

Bij alle onderdelen werden de poules gemaakt op basis van leeftijd, gewicht en niveau van de sporter. Dit maakt het voor de kinderen beter en het leereffect is hoger. De spanning op de gezichten van de judoka’s, samboka’s en kickboksers was goed af te lezen, maar ze gingen allemaal mooi de strijd aan. De jiu-jitsuka’s deden geen partijen maar gaven een mooi demo tijdens de lunchpauze. Ook zij vonden het natuurlijk spannend om voor een groot publiek hun kunsten te vertonen.

Naast de partijtjes waren er nog allerlei activiteiten voor de jeugd georganiseerd en werden er flink wat lootjes gekocht. Hiermee konden mooie prijzen gewonnen worden die veelal aanboden werden door de lokale ondernemers, zoals Jurrie Baas, Zandman Beerze, Lamberts Autobedrijf, El Cuerpo Quiromassage, Kwalitaria, Mercure Hotel, Nihon Sport en vele anderen.

Er werden deze dag door vele kinderen grenzen verlegd en uiteindelijk ontving iedereen voor zijn/haar inzet een mooie beker. 

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.