Home / Dalfsen Regio / karin akward

karin akward

Vooral wat ik als moeder doe of zeg, is vaak awkward, heb ik gemerkt. Als we in de auto zitten, er een leuk housenummer op de radio is en ik met mijn handen in de lucht meedans, is dat awkward (want “wat zal de bestuurder achter ons wel niet denken nu”).

Als we in de supermarkt staan en er wil iemand voordringen en ik zeg daar wat van: awkward! Wanneer ik uitga en ze me vragen hoe ik dan dans en ik dit voordoe is dat awkward.

Dochter gaf een tijd geleden aan dat oma’s volgens haar altijd grijs haar hebben. Als ik dan vertel dat ik niet zo’n oma word en mijn haar zal verven, geeft ze aan dat dat gewoonweg niet kan (ook gevalletje awkward)! Tot ze zelf in een nogal ongemakkelijke situatie terecht komt ..

Het is een vrijdagmiddag en ze is op tijd vrij van school. We zitten aan tafel te eten en de tuindeur wordt opengedaan. De glazenwassers staan in de tuin; fijn, worden de ramen weer eens gewassen! Ze gaan eerst aan de voorkant van het huis de ramen lappen en dochter en ik kletsen verder aan de keukentafel. Op een gegeven moment hebben we het over twerken en ik vraag haar wat dat dan is. Ze bedenkt zich niet en gaat staan met haar rug richting tuindeuren. Ze buigt wat voorover en schudt met haar billen op en neer. Ze weet niet dat ze nog meer publiek heeft, want de glazenwasser staat haar optreden te bewonderen vanachter de tuindeuren. Het is niet eens zo’n lelijke jongen, dus dochter verschiet van kleur en belandt in een slappe lach. Ook de glazenwasser lacht en elke keer wanneer hij die middag in de buurt van ons huis komt, kijkt hij naar binnen!

Gelukkig is er geen mens die nooit een awkward moment meemaakt, daar ben ik van overtuigd. Vaak kun je er later bijna altijd smakelijk om lachen. Toch denk ik dat de man die laatst dacht: laat ik eens een leuk spelletje spelen en mijn lid in een tang stoppen, er niet om kon lachen. De brandweer moest eraan te pas komen om hem te bevrijden en hij ging binnen no time viraal!

Lees ook

Ontwikkeling Poort van Noord Dalfsen komt op gang

Sociale Verbinding centraal op terrein Natuurboerderij Lindehoeve DALFSEN – Begin juni kwamen de naaste buren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.