Home / Dalfsen Regio / jeugd kan aan de slag met 360 graden camera in fablab hardenberg

jeugd kan aan de slag met 360 graden camera in fablab hardenberg

De wereld om ons heen fotograferen en filmen is tegenwoordig heel normaal. Er worden de mooiste vakantiekiekjes gemaakt en al snel wordt de telefoon gebruikt om iets vast te leggen. Maar wat gebeurde er aan de andere kant van de foto? In de workshop ‘360 graden camera’ leren kinderen omgaan met een 360 graden camera. Ze leren hoe ze hiermee foto- en filmkunst kunnen maken. De mooiste foto’s en coolste video’s van ruimtes of plaatsen in Hardenberg en Dedemsvaart kunnen gemaakt worden tijdens deze workshop.

De workshops vinden plaats op woensdag 15 augustus in Fablab Hardenberg en op donderdag 16 augustus in Bibliotheek Dedemsvaart. Op beide dagen is de workshop van 14.00 – 15.30 uur. De workshop kunnen gratis gevolgd worden. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.fablabvechtdal.nl/fablab-academy. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.