Home / Dalfsen Regio / jaarlijkse palthehof fietstocht succesvol verlopen

jaarlijkse palthehof fietstocht succesvol verlopen

Liefst 123 deelnemers stapten bij het museum op de fiets en genoten van de mooie route. Via de Oosterdalfsersteeg ging het naar De Stokte, over de oude rivieroever langs Mooi Rivier en door de Vechterweilanden naar de Boerderijcamping Het Varsenerveld aan de Emslandweg. Tijd om uit te rusten en iets te drinken.

Fris en vrolijk werd de zonnige tocht voortgezet naar de Oude Woestendijk en de Stouwe, richting Oudleusen en de Palthehof. In de routebeschrijving was aandacht voor historisch interessante punten onderweg en werd verteld over de betekenis van die plekken.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.