Home / Dalfsen Regio / ivn vechtdal zoekt ondernemers als gastheer van het landschap

ivn vechtdal zoekt ondernemers als gastheer van het landschap

Tijdens het programma leren ondernemer alles over de bijzondere natuurlijke parels in hun eigen omgeving, waarmee ze het verblijf van hun gasten kunnen verrijken. Tijdens het programma van vier dagdelen komen onder andere het Vechtdal, de Anjerpunten, de cultuurhistorie en de typische flora en fauna van het gebied aan bod. Ook ontwikkelen de ondernemers samen nieuwe natuurbelevingsactiviteiten en – producten. Het IVN Gastheer van het Landschap programma Vechtdal start op 6 september. Meer informatie op de website van IVN.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.