Home / Dalfsen Regio / into the wild festival in het bostheater

into the wild festival in het bostheater

Naast de Ruben Hoeke Band treden aansluitend op: The Damned Few, RUV (met in de gelederen Jim Zwinselman uit rockvillage Lemele), Jack and the Weatherman en als klap op de vuurpijl DeWolff. Kom luisteren, kletsen, feesten, drinken en tussendoor een hapje halen bij één van de foodtrucks. Het theater gaat om 14.00 uur open. Kaarten in de voorverkoop zijn 12,50 euro en aan de kassa 17,50 euro. Er zijn ook weekendtickets te koop. Het Bostheater ligt verscholen in de bossen. Het adres is Besthmenerberg 1 te Ommen. Gratis parkeren in de nabijheid van het openluchttheater.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.