Home / Dalfsen Regio / hindernis vechtdalkunsten op csi ommen

hindernis vechtdalkunsten op csi ommen

Vorig jaar bood Stichting Vechtdalkunsten de familie Schuttert aan om voor de editie van 2018 een hindernis te verzorgen. Deze verrassing werd met beide handen aangegrepen. Uit een aantal ontwerpen heeft de familie Schuttert het ontwerp van beeldend kunstenaar Anca Gouma gekozen. Deze kleurrijke en moeilijk te springen hindernis is in ‘Mondriaan-achtige’ vormen uitgevoerd. In de hindernis, die is opgebouwd uit driehoeken, is tevens een relatie verwerkt naar de locatie: De Driehoekshoeve. En natuurlijk is het logo van Stichting Vechtdalkunsten zichtbaar op de hindernis.

Nadat de constructie, die aan specifieke richtlijnen moet voldoen, klaar was, zijn de kunstenaars Anca Gouma, Thea Josephus Jitta en Azat Malikov fanatiek aan de slag gegaan. Veel middagen waren zij op de Driehoekshoeve om tot dit geweldige resultaat te komen.

Zoals het kunst betaamt: een echte, kleurrijke eye-catcher, die moeilijk te springen is.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.