Home / Dalfsen Regio / henk kampman verrast met jubileumreceptie

henk kampman verrast met jubileumreceptie

Henk was echt verrast en zichtbaar geroerd door alle aandacht. Hij werd flink in het zonnetje gezet en verrast met cadeaus en bloemen. Voorzitter Anneloes Tukker hield een woord over het werkverleden en besprak anekdotes van Henk.

Al meer dan 60 jaar is Henk lid van de gymnastiekvereniging. Als kleuter begon hij bij de kleutergym. Dit werd toen nog gegeven in de oude eierhal (hier zit nu de Blokker). Toen hij wat ouder werd, ging hij mee doen aan wedstrijden en is als 13-jarige jongen Overijssels kampioen geworden. In 1996 heeft Henk zelfs een tv-debuut gemaakt om het record touwtjespringen te verbeteren bij RTL 4. Samen met met 50 mensen zijn ze na vele uren oefenen op de tweede plaats geëindigd. Een hele belevenis.

Henk heeft zelf 21 jaar in het bestuur gezeten. Sinds 2004 is hij sportleider van de HIB groep. Een speciale groep binnen de vereniging, waar extra medische aandacht voor nodig is. Hiervoor zijn veel extra cursussen gevolgd en in de les daagt Henk de deelnemers uit om mee te doen aan de oefeningen die hij geeft. Het is inmiddels een erg hechte groep geworden.

Op 1 juli 1973 begon Henk met les geven. Dit maakt dat hij dit jaar 45 jaar leiding is. Een geweldige prestatie. Dit ging echter niet zonder problemen. Voordat Henk leiding werd, moest er toch echt een diploma gehaald worden. Dhr. Kamphuis, de voorzitter van de vereniging in die tijd, bedacht dat het leuk was om Henk te verrassen met een bos bloemen en hem persoonlijk te feliciteren met het diploma. Echter moest Henk hem helaas bekennen dat hij was vergeten naar het examen te gaan…. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en is de vereniging ontzettend blij met Henk als leiding. Daarnaast zet Henk zich op meerdere vlakken geweldig in voor de club. GVO bedankt Henk voor de 45 jaar en hoopt dat hij er nog een hele tijd bij blijft als trainer.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.