Home / Dalfsen Regio / hakim van sesamstraat bezoekt bostheater ommen

hakim van sesamstraat bezoekt bostheater ommen

Op zondag 4 augustus bezoekt Hakim aan de heilige berg in Ommen. Het wordt lachen, gieren en brullen gedurende de interactieve show voor kleine, maar zeker ook grote mensen. Enne interactief is een grote mensenwoord wat inhoudt dat je wordt uitgenodigd om overal gezellig aan mee te doen. Het is ieder keer weer een verrassing waar Hakim nu weer mee aan komt zetten. De ene keer met iets geks uit Aladdin en de wonderlamp, uit de sprookjes van duizend en een nacht, dan weer met iets stoers wat te maken heeft met lasso’s, totempalen, cowboys en indianen. En wie herinnert zich nog De Gelaarsde Kat? Hakim kletst iedereen de oren van het hoofd, om pats, boem bij verrassing over te gaan in een oergezellige picknick in de buitenlucht, want tijdens ‘Hakim op z’n best’ gebeuren onverwachte dingen en is alles mogelijk.

Veelzijdigheid is zijn sterke punt en een optreden van Hakim kan á la minuut door improvisatie en fantasie aangepast, van geestig naar spannend en van spannend naar stoer of van stoer naar wonderlijk. Hakim haalt zijn inspiratie uit de onbegrijpelijke en vreemde problemen uit de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. Hakim groeide als kind op in een wereld zonder televisie en bezit als boeiend verteller de uitzonderlijke gave om kinderen aan zijn lippen gekluisterd te houden. Zoals gezegd is hij vooral bekend van zijn optredens in Sesamstraat, minder bekend is dat hij naast optredens voor tv en theater ook kinderboeken schrijft.

Even op een rijtje, zondag 4 augustus, ‘Hakim op z’n best’ in het bostheater van Ommen. Aanvang 15.00 uur, theater open vanaf 14.00 uur. Entree 7,50 euro in de voorverkoop (zie www.bostheaterommen.nl) of een tientje aan de kassa.

Kom lekker op de fiets en maak er een sportief tochtje van. Toch met de auto en niet bekend in de omgeving? Geen probleem. Voed het navigatiesysteem met Besthemerberg 1, 7731 PB Ommen en je wordt er feilloos naar toe geloodst. Eenmaal op het recreatiecentrum helpen vrijwilligers je op weg naar eerst een parkeerplek en vervolgens het theater.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.