Home / Dalfsen Regio / fotos drukbezochte concours van de bergruiters in hoonhorst

fotos drukbezochte concours van de bergruiters in hoonhorst

Foto’s: Johan Bokma

De organisatie kijkt tevreden terug op dit sportieve evenement. Een evenement die niet mogelijk zou zijn geweest zonder de medewerking van vele vrijwilligers, gemotiveerde leden, de grondeigenaar en vele sponsoren. 

Uitslagen
Aniek Schraa heeft met haar paard Mystery Guest de Vechtdal Dresuur Cup gewonnen. Van alle deelnemers die mee hebben gedaan bij de wedstrijden van de Vechtruiters Dalfsen de Heideruiters Ommen en de Bergruiters Hoonhorst was zij met haar paard uiteindelijk het hoogst geplaatst. Deze dressuurcompetitie werd mede mogelijk gemaakt door hoefsmid Arjan Kin uit Hoonhorst.

Bij de pony’s heeft Nadieh Rens uit Avereest deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Bij het springen was Jan Diepman van de Bergruiter oppermachtig in de klasse M en de klasse Z/ZZ. Het B-springen is gewonnen door Anouk Elshof. Het L-springen door Anouk van de Brink. Bij de pony’s deden o.a Vince Nanning, Remy Aerts en Justin Zwartjens goede zaken bij het springen. Van de Bergruiters hebben Sofie Diepman, Emely Gordon en Ruth Schilder zich in de prijzen gereden.

Fotograaf Johan Bokma was aanwezig en maakte foto’s. 

Lees ook

4D-makelaar ook in 2021 actief voor het Vechtdal

REGIO – Ook in 2021 zijn 4D-makelaars actief in iedere regio van Overijssel. Karola Schröder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.