Home / Dalfsen Regio / fotoclub dalfsen viert jubileum van westermolen

fotoclub dalfsen viert jubileum van westermolen

Elk lid van de fotoclub kreeg enkele detail(basis)foto’s, gemaakt in en om de molen. Vervolgens luidde de opdracht: ‘maak een of meer gerelateerde foto’s, die verband houden met de basisfoto en exposeer deze foto naar eigen inzicht in de molen, op de locatie waar de basisfoto is gemaakt’.

Het resultaat van deze opdracht kan in de Westermolen bezichtigd worden tijdens de openingsuren van de molen. De expositie is ingericht van zaterdag 4 augustus t/m zaterdag 8 september (Open Monumentendag). Tijdens de Open Monumentendag presenteert de Fotoclub zich eveneens in het bijgebouw van de Westermolen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.