Home / Dalfsen Regio / fotoclub dalfsen exposeert in st jansklooster

fotoclub dalfsen exposeert in st jansklooster

Water is voor velen een alledaags begrip. Nuttig voor alles wat leeft en groeit. Op vele plaatsen aanwezig, in kleine of grotere volumes. Stilstaand of stromend, golvend en beweeglijk of vlak en weerkaatsend. Bij geen of te weinig een ramp, bij de juiste hoeveelheid een zegen.

De circa 25 actieve amateurfotografen, allen lid van fotoclub Dalfsen hebben maandelijks een ander thema om te fotograferen. Van het thema water is een aantal foto’s geselecteerd voor deze expositie. Zoals bij elk nieuw thema een individuele uitdaging van elk lid om dat ene plekje, dat ene moment, die ene beweging of die ene vorm van water vast te leggen. Heel passend voor het natuurgebied De Wieden, waar juist veel water te zien is. Een expositie bij het bezoekerscentrum die een zeer gevarieerde indruk geeft van het begrip water.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.