Home / Dalfsen Regio / feestelijk openingsweekend groot sallands maisdoolhof

feestelijk openingsweekend groot sallands maisdoolhof

Het maïsdoolhof is dit jaar weer totaal anders: nieuwe routes met nieuwe opdrachten. Daarnaast is de speelweide uitgebreid. Tijdens de Boer’n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort bevat leuke opdrachten, (nieuwe) spelletjes en weetjes over de boerderij. Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Ook zijn er extra speelactiviteiten voor de kinderen, zoals onder andere een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang krijgen alle kinderen nog wat lekkers. ‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 14 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd. Op Ons Boerenerf is te vinden aan de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

Lees ook

Bibliotheek en Infopunt bieden hulp bij donorregistratie

DALFSEN – Vanaf 1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet. Iedereen kan zijn of haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.