Home / Dalfsen Regio / een bericht van stichting vrienden van hospice t huis de pastorie

een bericht van stichting vrienden van hospice t huis de pastorie

Nieuwe bestuursleden en enkele nieuwe vrienden van. Bewondering heb ik voor de tomeloze inzet van de langer aanwezigen en ook voor het enthousiasme van de nieuwe leden. Inzet om met dat wat er was samen op door te bouwen. Wat een kracht en een gedrevenheid. Allemaal op de achtergrond aanwezig en druk in de weer.

De nieuwe privacywet geldt ook voor ons hospice. De financiën en vele andere zaken die op de achtergrond spelen. Ondertussen zijn Henriet en ik samen met al onze vrijwilligers aan het werk om het onze gasten naar hun zin te maken. Opnames die vlekkeloos verlopen met families die betrokken zijn rond een geliefde gast. Ook opnames van gasten zonder netwerk of een netwerk wat uit een andere wereld lijkt te komen. Een wereld die we niet kennen, maar die er wel is. Ook hier onze inzet en proberen we zonder oordeel en zonder mening te zorgen voor een gouden randje in de laatste fase van het leven van deze gast. Wie zijn wij om te oordelen immers …

Een nieuw begin. Een nieuw logo. Ontworpen op de achtergrond door een bevlogen team dat ervoor zorgt dat wij kunnen zorgen voor onze gasten. Al deze mensen; dank jullie wel. Jullie zijn ons gouden randje. 

Marieke Postema, coördinator

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.