Home / Dalfsen Regio / damitobestuur stelt tweede taart beschikbaar aan jopies groene wereld en enjoy

damitobestuur stelt tweede taart beschikbaar aan jopies groene wereld en enjoy

Tekst/foto: Johan Bokma

Jopie’s Groene Wereld bestaat o.a. uit een tuincentrum met een ruime variatie aan vaste en eenjarige tuinplanten. Daarnaast geeft Joop Bekedam graag advies over uw tuin. Enjoy heeft o.a. ruim keus in woondecoratie. Dit en nog veel meer bevindt zich aan de Welsummerweg in Dalfsen. Donderdagmiddag heeft het Damito bestuur deze taart uitgereikt aan Joop en Saskia. Als vanouds sponsort Bakkerij van der Most de uit te reiken taarten.

Het Damito bestuur waardeert hiermee het behaalde resultaat in zo’n kort tijdsbestek en nodigen ondernemers dan ook van harte uit zich snel aan te melden voor de resterende vierkante meters, voor het te laat is. Voor meer informatie over de Damitobeurs van 2019 en wanneer u zich wil aanmelden kunt u terecht op de www.damito.nl

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.