Home / Dalfsen Regio / concours op den aalhorst in hoonhorst

concours op den aalhorst in hoonhorst

Op 20 juli zal aansluitend aan het M/Z/ZZ springen de finale van de Sallandse 40+ cup worden verreden. Het concours vindt plaats op landgoed Den Aalhorst van de familie van Gelder. Op het programma staat zowel dressuur en springen. De jongste ruitertjes zullen op een ontspannen manier de eerste bixie proefjes verrijden. Ook het ponyzestal van de Bergruiters zal haar kunsten laten zien. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en op zaterdag staat er zelfs een pannakooi (gesponsord door de Jumbo). Het programma op vrijdag begint om 17.00 uur (springen paarden M/Z/ZZ, finale Sallandse 40+ cup). Zaterdagochtend gaat het programma vanaf een uurtje of negen verder. ’s Morgens zijn de pony’s aan de beurt, ’s middags de paarden. De entree is gratis. Zie verder www.debergruiters.nl.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.