Home / Dalfsen Regio / brommerclub in nieuwleusen

brommerclub in nieuwleusen

“Jongerenwerkers Peter en Hendrik-Jan zijn bij ons langsgekomen en we hebben verteld dat we graag samen aan onze brommers werken, maar dat we daarin ook wel wat technische kennis kunnen gebruiken. We dachten aan het benaderen van iemand met technische kennis.”

Al snel kwam Saam met een prachtidee. Bertjan Hoeve van Hoeve Motoren in Nieuwleusen was bereid gevonden om de jongens te ondersteunen!

Sinds april komen de jongens om de week met hun brommers bij Hoeve langs en worden ze onderdeel van de werkplaats. Stoer natuurlijk. Ze gaan hun eigen gang in de sfeer van gemoedelijke bedrijvigheid. En als er aan de brommers niks meer stuk is, kijken ze graag mee met de monteurs van de motoren, het grote werk.

Hoeve: “Leuk dat ze zelf sleutelen, daar wil ik ze best een beetje bij helpen. Als ik het een beetje voordoe is het mooi om te zien hoe ze het dan zelf gaan proberen. Als het dan niet lukt, moeten ze toch even doorzetten. Door het crossen staan we soms ook samen voor mooie probleempjes om op te lossen.”

 

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.