Home / Dalfsen Regio / bibliotheek ommen doet mee aan vakantielezen

bibliotheek ommen doet mee aan vakantielezen

Kinderen mogen bij de bibliotheek een verzameling leesvoer komen uitzoeken voor de lange zomerperiode. Ze krijgen hun zomerstapeltje mee in een speciale tas, met daarin een bingospel en extra informatie voor hun ouders over lezen en voorlezen. Pas begin september moeten de boeken terug zijn in de bieb van Ommen.

En wat nu als kinderen alle boeken uit hebben voor het einde van de vakantie? Dan mogen ze gewoon nieuwe komen halen in de Bibliotheek. Het lidmaatschap van de Bibliotheek is gratis tot 18 jaar. Tot slot is er nog de VakantieBieb. Via deze gratis app kunnen kinderen elke zomer vanaf 1 juli helemaal gratis een leuke verzameling e-books lezen. Informatie over de Vakantiebieb en Zomerlezen is te vinden op www.bibliotheekommen.nl.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.