barrel food truck fest in ommen

Uit heel Nederland reizen de foodtruckers naar Ommen voor het BARREL Food Truck Fest, om de bezoekers van hun wereldse gerechten te laten genieten. Je kunt daarbij denken aan Broodjes kogelbiefstuk met truffelmayonaise of buikspek, Thaise chicken wraps, pulled pork, churros, hotdogs, vegie taco’s, steamed buns, Turkse specialiteiten, frozen yoghurt, spareribs, smoothies en verse kokosnoten! Via Facebook heeft de organisatie al veel van de deelnemende trucks gepresenteerd.

Eén van de foodtrucks die naar Ommen komt, is genomineerd zit bij de laatste drie finalisten voor de Foodtruck Awards van 24Kitchen. Meat at the Bar komt aanstaand weekend naar BARREL in Ommen om iedereen van zijn heerlijke broodjes biefstuk te laten proeven. Een tv-ploeg van 24Kitchen komt ook nog filmen in Ommen, om Milko live in actie te zien.

Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan contant afgerekend worden. Aan de bar (en bij sommige foodtrucks) kan er ook worden gepind. Tijdens evenementen worden vaak plastic wegwerp bekertjes gebruikt en dat laat vaak een enorme berg afval achter. Om dat te voorkomen heeft de organisatie een hard-plastic eigen BARREL beker gemaakt. Bij de eerste bestelling betaal je daar een éénmalige bijdrage van 1 euro voor. Bij iedere nieuwe bestelling kun je je glas afgeven bij de bar. Dan ontvang je een nieuw, schoon exemplaar met daarin je bier, wijn of fris. Op veel andere festivals in het land en buitenland is het al heel gebruikelijk om hiermee te werken. De reacties zijn zeer positief!

Agenda
Openingstijden BARREL Food Truck Fest Ommen:
Zaterdag 7 juli: 12.00 – 22.00 uur
Zondag 8 juli, 13.00 uur – 19.00 uur
De toegang is gratis.

Een weekend later is het vrolijke eetfestijn weer in het centrum van Hardenberg te vinden (14 & 15 juli). Volg de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van BARREL Food Truck Fest op Twitter, Instagram en Facebook.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.