Home / Dalfsen Regio / 35e zwemvierdaagse in zwembad gerner

35e zwemvierdaagse in zwembad gerner

Foto: Evert Jan Goos

Aan het einde ontvingen alle deelnemers als beloning de verdiende medaille. De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. Ongeveer de helft van de deelnemers neemt ook deel aan de Dalfser Triatlon. Dit is een gezamenlijk initiatief van wandelen, fietsen en zwemmen in de gemeente Dalfsen. Het spreekt vooral veel jeugdigen aan.

De medewerkers van openluchtzwembad Gerner organiseerden tijdens deze zwemvierdaagse ook dit jaar weer leuke activiteiten, zoals finale darten, finale penaltyschieten, kabouter zwemmen en stuivertje duiken. Er ontstond er een lange rij voor de stand waar de zwemmers een gratis suikerspin konden krijgen.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.