zorg nodig op vakantie de barones regelt het

  Dankzij een samenwerking met Zorg op locatie kunt u heerlijk vakantie komen vieren. Heel veel zorg wordt gewoon vergoed door de zorgverzekering dus u bent niet ineens veel meer geld kwijt. Sterker nog, De Barones ontzorgt u zodat u juist even heerlijk op vakantie kan!

  Heeft u elke dag hulp nodig bij bijvoorbeeld het aan- en uittrekken van steunkousen? Of heeft u hulp nodig bij het douchen? Of misschien heeft u wel diabetes en bent u afhankelijk van injecties. Voor heel veel verschillende soorten zorg kunnen wij een oplossing op maat bieden. Neem contact met ons op als u wilt boeken. Vul bijvoorbeeld het contactformulier in of bel ons via 0529 -435 666.

  U dacht misschien altijd dat het te veel gedoe zou zijn om op vakantie te gaan vanwege uw zorgbehoefte, maar niets is minder waar. Via een mailtje of belletje kunnen we alles regelen. Een verwijzing van uw (huis)arts is in sommige gevallen noodzakelijk. Of dit in uw specifieke situatie van toepassing is kun u navragen bij uw aanmelding.

  Heeft u bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie gepland staan en kan u daarna niet direct naar huis omdat daar geen mantelzorger is of moet u eerst revalideren? Vaak bent u dan aangewezen op een verzorgingstehuis. Maar wat als u daar liever niet heen wil? U kunt het volledige revalidatietraject ook bij ons laten plaatsvinden! Wij zorgen er dan voor dat bijvoorbeeld thuiszorg en fysio bij ons in het hotel komen. Ook is er een speciale oefenruimte. In zo’n fijne en ontspannen omgeving zal revalideren alleen maar sneller gaan.

  www.debaronesdalfsen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.