Home / Dalfsen Regio / zomerzangavonden lemele

zomerzangavonden lemele

Hierin staan de mooiste liederen van het nieuwe Liedboek, de bundel van Johannes de Heer, de Evangelische liedbundel en een groot aantal Opwekkingsliederen. Er staan zes avonden gepland: 24 juni, 15 juli, 5 en 19 augustus en 2 september. De zang wordt begeleid door het prachtige Reil-orgel en de avonden beginnen om 19.00 uur. In de herfst wordt op 11 november nog een allerlaatste herfstzangavond georganiseerd.

Lees ook

NL-Alert ontvangen? Wees alert

REGIO – De overheid zet NL-Alert steeds vaker in bij een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.