Home / Dalfsen Regio / zang en spel met gerwin van der plaats en clara de vries

zang en spel met gerwin van der plaats en clara de vries

Als leerling van de internationaal bekende alt Aafje Heynis (1924) zijn de zang en lessen van Clara de Vries stevig geworteld in de traditie van de Hollandse zangschool.Haar zang en zangonderwijs staan in het teken van zuiverheid en een oprechte houding ten opzichte van muziek. Respectvolle ontwikkeling van zanger en zangstem is haar doel.

Gerwin van der Plaats (1977) begeleidde al op jonge leeftijd kerkdiensten. Zijn orgeldocent was onder andere de Rotterdamse stadsorganist van de Laurenskerk Geert Bierling. Hij heeft gestudeerd aan het Fontys conservatorium in Tilburg. Naast het kerkorgel beleeft hij veel plezier aan het theaterorgel. Zang heeft ook zijn voorliefde. Een voorproefje van enkele stukken die hij zal spelen zijn: Auf, auf! Mein Herz mit Freuden van J.S. Bach, Overture tot the Occasional Oratorio van G.F. Händel en The West Side Story-medley van L. Bernstein.
Reserveren kan via tel.0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks).
De entree bedraagt 14 euro per persoon inclusief koffie/thee met koek en drankje met hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer info: www.huetink-royalmusic.nl

Lees ook

Nieuw in Ommen: B+B Personeelsdiensten

(Advertorial) Vandaag inschrijven is morgen aan het werk OMMEN – Detacheringsbureau B+B Personeelsdiensten heeft een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.