Home / Dalfsen Regio / woonlocatie hoogenweg houdt open huis

woonlocatie hoogenweg houdt open huis

Vanaf eind januari hebben de bewoners hun intrek genomen in deze nieuwe woonlocatie. De 24 bewoners zijn enthousiaste mensen van verschillende leeftijden met een verstandelijke beperking. De 6 appartementen en 18 ruime studio’s zijn verdeeld over twee woonlagen, met volop aandacht voor rust en privacy. Ook zijn er gezamenlijke ruimten die zijn voorzien van alle gemakken. De nieuwe woonlocatie is samen met de cliënten, ouders en in goed overleg met de omwonenden gerealiseerd.

De bewoners en het personeel van woonlocatie Hoogenweg zijn trots op hun nieuwe woon- en werklocatie en dat willen ze graag laten zien. Daarom organiseren zij op vrijdag 29 juni van 10.30 tot 14.00 uur een open huis. Tijdens het open huis kunnen bezoekers al hun vragen stellen over de woonlocatie en de zorg die hier geboden wordt. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.