Home / Dalfsen Regio / witharen geniet van 44e zeskamp

witharen geniet van 44e zeskamp

De organiserende Oranjevereniging had weer een aantal leuke spelopdrachten bedacht, waarbij de deelnemers behendig moesten zijn, snel, niet bang voor een nat pak en vooral scherp. Er werd weer fanatiek gestreden.

De zes teams stonden verschillende uitdagingen te wachten, zoals de stormbaan en spelen over een waterbak. ’s Avonds ging het spel verder de tent naast de school. Hier werd de theorieronde gespeeld, die meetelde met de puntentelingen van de zeskamp. Aansluitend stond er een playbackshow op het programma en was de prijsuitreiking.

Lees ook

Nieuwe stadsdichter Ommen gezocht!

OMMEN – Gedurende twee jaar was Viviane Rose de stadsdichter van Ommen. Eind mei loopt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.