wandeling door reestdal met insectengids

  Samen met de speciale insectengids gaan deelnemers op pad door het Reestdal. Ze ontdekken dat insecten niet de vervelende kriebelende zoemers zijn die ze soms lijken, maar dat het bijzonder ingenieuze diertjes zijn, met een geheel eigen bestaansrecht in ons dierbare landschap. Iedereen is van harte welkom, maar op deze Vaderdag mogen kinderen die hun vader meenemen gratis mee.

  De wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Het is advies is om stevig schoeisel aan te trekken, dat loopt nu eenmaal prettiger. Verder is het aan te raden om kleding af te stemmen op het weer. De kosten voor deelname zijn 3 euro, contant te betalen. Donateurs mogen op vertoon van hun pas gratis mee. Kinderen tot en met 15 jaar die hun vader meenemen mogen op deze Vaderdag ook gratis mee.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.