wandelaars avondvierdaagse ommen warm onthaald

  De verschillende deelnemende scholen verzamelden zich op het grasveld voor de Profit Gym. Daar kregen de kinderen hun medaille uitgereikt en werden ze door familie en bekenden beloond met snoep en bloemen. Toen alle scholen verzameld waren op het grasveld maakten de deelnemers zich op voor het laatste stukje van de vierdaagse. Met de bloemen in de handen en onder muzikale begeleiding van de drie korpsen liep de stoet naar de atletiekbaan, het eindpunt van deze warme avondvierdaagse.

  Ook deed een groep van in totaal negentig bewoners van de woonzorgcentra ’t Vlierhuis, Oldenhaghen en Nijenhaghen uit Ommen mee met de laatste dag van deze editie. Samen met familie, medewerkers en vrijwilligers, waaronder diverse wijkbewoners, legden zij de route van drie kilometer af. Lopend of zittend in de rolstoel trok de groep al zwaaiend en zingend door de straten van Ommen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.