Home / Dalfsen Regio / vrijwilligers gezocht voor nieuwe infopunten

vrijwilligers gezocht voor nieuwe infopunten

Het Infopunt is een nieuwe plek waar mensen terecht kunnen met al hun vragen over zorg en welzijn. Of het nu gaat om persoonlijke, praktische, complexe of eenvoudige vragen, met elke vraag kunnen inwoners terecht bij het Infopunt. De Infopunten worden straks bemenst door professionals die samen met vrijwilligers alle inwoners die naar het Infopunt komen, willen helpen

Doel van het Infopunt is om mensen te helpen die niet direct naar een zorg- of ondersteuningsorganisatie willen of durven te stappen. Bijvoorbeeld omdat ze niet precies weten waar zij met hun vraag terecht kunnen, of omdat ze denken dat hun hulpvraag niet zwaar genoeg is. Ook als mensen eerst willen kijken of er geen andere oplossingen zijn of een hele praktische vraag hebben is het Infopunt dé plek waar inwoners terecht kunnen. Het Infopunt helpt mensen verder.

Om het Infopunt goed te laten werken, zijn naast professionele krachten, ook vrijwilligers nodig. Meer informatie over de functie en de functie-eisen zijn te vinden op www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl. Mensen met interesse kunnen contact opnemen met vrijwilligersmakelaar Ivonne Saeressig via 06-39345740 of i.saueressig@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.