volop activiteiten bij vv avereest

  De voetbalclub organiseert allereerst woensdag 6 juni de wedstrijd tussen het Regioteam en Oud Heracles Almelo. De wedstrijd begint om 19.30 uur en om 18.30 uur gaan de poorten van Sportpark De Balk open. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Plusmarkt in Balkbrug voor 4 euro per stuk, of aan de kassa bij het Sportpark op woensdag voor 5 euro. Kinderen onder de 15 jaar mogen gratis naar binnen.

  Komende zaterdag strijdt het eerste elftal van VV Avereest vervolgens om promotie. In een rechtstreeks duel tegen Glanerbrug moet er gewonnen worden om een treetje hoger in de 3e klasse te komen. Iedereen is van harte welkom op Spotpark de Balk voor de nodige support. Als er gewonnen wordt door de mannen van trainer Stef Lamberink, staat er uiteraard een mooi feestje op het programma.

  Ook het Pepsi Koggel 7-Tallen Toernooi komt er weer aan. Zaterdag 16 juni is iedereen weer welkom om gezellig te komen voetballen op dit jaarlijks terugkerende evenement. Er is nog plek voor enkele teams. Opgeven kan tot en met maandag 11 juni.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.