visspeciaalzaak dalfijn gaat voor titel lekkerste haring

  Opzet wedstrijd
  Het doel van deze wedstrijd is om de haring en de visspecialisten in Nederland met hun kennis en ambacht onder de aandacht te brengen. “Voor de consument is het leuk dat zij eens een beoordeling kunnen geven op een product dat ze regelmatig bij ons kopen. Daarnaast kunnen wij hiermee onszelf weer eens lokaal op de kaart zetten als het gaat om ons vakmanschap en de kennis over vis. Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een persoonlijk advies als het gaat het om onze visproducten en de bereidingswijzen. Om deze reden doen wij ook mee aan deze wedstrijd en hopen de titel te winnen’, aldus Gert-Jan Beekhuis van Dalfijn.

  Ronde 1; uw stem
  In de eerste ronde, van 13 juni tot en met 30 juni, wordt de haring door de klanten beoordeeld en maakt de Dalfser visspeciaalzaak kans om provinciefinalist te worden. Dit gebeurt online via www.nationaleharingtest.nl waar u de winkel in de juiste provincie opzoekt en de haring beoordeelt op prijs-kwaliteit, smaak en uitstraling. Begin juli worden dan de provinciefinalisten bekendgemaakt op basis van de meeste stemmen én de beste gemiddelde beoordeling.

  Ronde 2; beoordeling provinciefinalisten
  De tweede ronde start medio juli. Per provincie plaatsen maximaal zes winkels of wagens zich voor de tweede ronde. Daarin neemt een gecertificeerd onderzoeksbureau op locatie een uitgebreid smaakonderzoek af onder consumenten. De provinciewinnaars worden bekend gemaakt op een groot slotevent in september.

  Help mee
  Vanaf 13 juni begint de verkiezing en daar heeft Dalfijn uw hulp dus bij nodig. Naast een goede beoordeling hebben ze namelijk ook zoveel mogelijk stemmen nodig.  Kom langs om de haring te proeven en beoordeel deze vervolgens via www.nationaleharingtest.nl

  Wilt u op de hoogte blijven van de verkiezing, heeft u vragen, of wilt u uw proef of beoordelingsmomentje delen? Volg de Nationale Haringtest dan op Facebook.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.