vinkenbuurt maakt zich op voor feestweek

  De commissie Feestweek Vinkenbuurt heeft haar gevarieerde programma bijna klaar en is bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Het feest start op donderdagmiddag 21 juni om 14.30 uur. Niemand minder dan burgemeester Hans Vroomen opent het feest op passende wijze.

  Deze dag staat in het teken van de verenigingen die Vinkenbuurt actief houden. Ook vindt op deze dag onder de bezoekers een verloting plaats. Elke bezoeker krijgt een lot en aan het eind van de middag wordt bekend wie in de prijzen is gevallen. De avond is gevuld met diverse kaartspellen voor alle leeftijden, waarbij gezelligheid voorop staat.

  Vrijdag wordt een sportieve doe- en kijkdag. Om 15.30 uur begint de 3-kamp voor de jongste jeugd, in de avond gevolgd met een touwtrekwedstrijd voor alle leeftijden. Na het actieve gedeelte kan er in de tent nog gezellig samen een hapje en drankje genuttigd worden.

  Zaterdagmiddag heeft als thema Zoek elkaar op in Vinkenbuurt. Vanaf 14.30 uur kan men deelnemen aan een historische (fiets)tocht door de buurt. In de basisschool is een foto-expositie en worden oude films van Vinkenbuurt getoond. Voor wie nog een laatste bezoek wil brengen aan de 110-jarige school is dit de kans. Op het plein staat een ijscokraam en aan het eind van de middag komt de snackwagen het plein oprijden.

  In de avond is er een ludieke act met medewerking van Toneelgroep Vinkenbuurt en vanaf 21.30 uur gaat het feest los met een optreden van een live band.

  Zondagochtend is de tent om 10.00 uur al weer geopend voor een kerkdienst met medewerking van het koor Tehillim. De feestelijke dagen worden om 12.00 uur afgesloten met een brunch. Wie op de hoogte wil blijven en tot in detail wil weten hoe het programma eruit zal gaan zien, kan een kijkje nemen op de Facebookpagina van VinkenbuurtCentraal.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.