Home / Dalfsen Regio / vinkenbuurt geniet van fantastische feestweek

vinkenbuurt geniet van fantastische feestweek

Ook werd de mogelijkheid geboden om nog een laatste bezoek te brengen aan de plaatselijke basisschool. In de 110-jarige school, die de deuren gaat sluiten, was een foto-expositie te bewonderen en werden oude films van Vinkenbuurt getoond. Vrijdag stond een sportieve doe- en kijkdag op het programma met een 3-kamp voor de jongste jeugd en een touwtrekwedstrijd voor alle leeftijden. De feestelijke dagen werden afgesloten met een mooie tentdienst met aansluitend een brunch.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.