Home / Dalfsen Regio / verslag vanaf golfbaan pitch and putt

verslag vanaf golfbaan pitch and putt

Maar de tien wedstrijdpunten gingen naar Gary, omdat bij gelijke stand de holes 10 t/m 18 beslissend zijn. Echter hier ook een gelijke score van 28 slagen over deze holes. Dan geven de holes 13 t/m 18 eventueel de beslissing, en hier had Gary 18 slagen nodig en Hans 19 slagen, dus de negen punten voor Hans. Henri Duerink en Noël Shannon scoorden ook één onder par, maar de acht punten gingen naar Henri en zeven punten naar Noël, over de holes 9 t/m 18 had Henri 25 slagen nodig en Noël 27 slagen.

De eerstvolgenden hadden 58 slagen nodig en wel Theo Otten en de Ommense Jan Hekman, maar ook hier waren de laatste negen holes beslissend Theo had hier 29 slagen voor nodig en Jan 32 zodat zes punten naar Theo gingen en vijf naar Jan. Gerrit Tempert kreeg voor zijn ronde van 59 vier punten, Hans Timmerman voor zijn ronde van 60 drie punten, Gerrit Koggel had ook een ronde van 60 maar ook hier waren de laatste negen holes weer beslissend en kreeg Gerrit 2 punten erbij. Het laatste punt voor het strokeplay was voor Bert Duerink voor zijn ronde 61 slagen. Het stableford klassement was deze week voor Hans Timmerman met 40 stableford punten. Hans Strijkveen en Gerrit Tempert scoorden 38 stableford. Dinie Hekman scoorde 37 stableford en hiermee zijn de spelers genoemd die deze week hun hcp verlaagden. 36 stableford scoorden Henri Duerink, Noël Shannon, Bert Duerink, Jan Hekman uit Nijverdal en Wim Grondman. Theo Otten en Jan Hekman uit Ommen scoorden 35 stableford en deze spelers kregen punten bij geschreven voor het tussenklassement stableford. Bij het strokeplay gaat Gary Pyke op kop met 109 punten, gevolgd door Henri Duerink met 103 en Noël Shannon is derde met 96 punten. Bij het stableford gaat Jan Willem van den Berg op kop met 59 punten en met 52 punten volgen Wim Grondman en Diny Fransen.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.