verslag ronde 12 pitch and putt golfbaan in lemele

  Tekst: Jan Hekman

  Gary had deze keer 51 slagen nodig voor de achttienholes, gevolgd door Hans Strijkveen uit Raalte met 54 slagen. Drie spelers hadden deze ronde 57 slagen nodig en dat waren Theo Otten uit Heino, Gerrit Koggel uit Dalmsholte en Wim van de Linde uit Lemele. Nijverdaller Rik Ebben en Henri Duerink uit Lemele hadden 58 slagen nodig. Met 60 slagen voor Raaltenaar Jan Willem van den Berg en Noël Shannon uit Laag Zuthem, en 61 slagen voor Diny Fransen uit Raalte waren de punten voor het strokeplay klassement deze ronde weer vergeven.

  Bij stableford wordt rekening gehouden met de hcp van de spelers, zodat een speler met een hogere hcp meer slagen mag doen over de achttienholes dan iemand met een lage hcp. Gary heeft een hcp van -5.8 en Diny Fransen 11.5 dit betekend dus dat afgerond Diny 18 slagen meer nodig mag hebben dan Gary over de achttien holes. Dinie scoorde deze ronde 41 stableford punten bij elkaar na haar ronde van 61 slagen en heeft nu en hcp van 11.0. Gary scoorde 33 stableford punten voor zijn ronde 51 slagen. Voor het zelfde aantal stableford mocht Diny achttien slagen meer nodig hebben, maar in werkelijkheid had zij maar tien slagen meer nodig, vandaar dat zij acht punten meer als stableford kreeg 41 om 33.
  In de tussen standen veranderde niet veel. Bij het strokeplay gaat Gary op kop met 99 punten, gevolgd door Henri Duerink met 95 en Noël Shannon met 79 punten.

  Bij het stableford gaat Jan Willem van den Berg op kop met 59 punten, gevolgd door Diny Fransen met 52 en Freddie Dijk met 50 punten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.