Home / Dalfsen Regio / vechtdal brouwerij brouwt bier voor living village festival

vechtdal brouwerij brouwt bier voor living village festival

Met de verkoop van dit bier wordt het Levende Dorp, een uniek project in Dalfsen, gesteund. Dit project heeft het doel land aan te kopen en een dorp te bouwen waarbij de huizen zijn gemaakt van levende bomen (www.hetlevendedorp.nl). De Vechtdal Brouwerij is er trots op dat zij dit bier met biologische ingrediënten mochten brouwen voor het experimentele festival.

 De illustratie van het bijzondere etiket is gemaakt door de Dalfser kunstenares Heleen Goutbeek. Eerder dit jaar brouwde de Vechtdal Brouwerij bier voor de 200-jarige Westermolen in Dalfsen. Dat bier kreeg de naam mee ‘Klap van de Wiek’. Ook werd een tweede bier gebrouwen voor Stonerock.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.