Home / Dalfsen Regio / vanaf station bostheater ommen op reis met bob en bella

vanaf station bostheater ommen op reis met bob en bella

Na een muzikale start wordt de wereldbol geraadpleegd. Wie heeft een idee? Wordt het China? En wie weet wat ‘wing wang wokkie’ betekent, of komen we wat dichter bij huis uit, in Italië bijvoorbeeld, om een pizza te eten, of nee, misschien gaan we stierenvechten in Spanje, ‘olé, olééé’, of is Griekenland misschien toch een beter idee en gaan we souvlaki maken en de bouzouki bespelen?

Hoe dan ook, het wordt een belevenis, grappig en spannend, waarin van alles gebeurd. Bob en Bella laten hun jeugdig publiek op een leuke manier kennis maken met andere landen, waarbij muziek, dans en spel allemaal aan bod komen. De jongens en meisjes worden natuurlijk van harte uitgenodigd om actief mee te doen en krijgen na afloop nog een kleinigheid mee. Zij zullen deze wereldreis nooit meer vergeten.

Het avontuur met Bob en Bella kan gratis worden bijgewoond. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het theater is bereikbaar via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg.

Zie ook www.bostheaterommen.nl

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.