Home / Dalfsen Regio / uitgaven waterschap blijven binnen begroting

uitgaven waterschap blijven binnen begroting

“Net als vorig jaar stelt het Dagelijks Bestuur voor deze financiële opsteker toe te voegen aan de reserves”, licht bestuurder en portefeuillehouder Financiën Herman Odink toe. “Dan hebben we de komende jaren wat achter de hand om eventuele stijging van de waterschapsbelasting te voorkomen of op z’n minst te beperken. De tarieven voor volgend jaar stellen we in november vast.” Tijdens de bestuursvergadering op dinsdag 26 juni buigt het Algemeen Bestuur van het waterschap zich over dit voorstel.

Lees ook

Online BoekStartCafé

OMMEN – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.