Home / Dalfsen Regio / uitbater in ommen is fietsers zat en plaatst eigen verkeersbord

uitbater in ommen is fietsers zat en plaatst eigen verkeersbord

Sinds de grote aanpassingen van enkele jaren geleden is het gebied rondom de Markt ingericht als voetgangerszone, maar tot op heden zonder effect. Fietsers nemen zelden de moeite om af te stappen en rijden vaak gewoon door over het terras. Personeel in de bediening is gedwongen om eerst goed uit te kijken alvorens de oversteek naar de andere kant van het terras te maken.

“Volgens het centrumplan is het een voetgangerszone. In de praktijk komt daar geen fluit van terecht”, aldus Smit. “Er wordt volop en ook hard gefietst. Flater waarschuwt nu voor overstekende obers. Als volgende maatregelen misschien slagbomen?”

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.