tweede kamerleden malik azmani vvd en maurits von martels cda beantwoorden vragen over de politiek

  De ontmoetingsochtenden zijn laagdrempelig en vooral gezellig. Bezoekers worden door de echtgenotes van beide politici ontvangen met koffie in de hal van Herberg de Klomp. Wanneer ze ‘aan de beurt’ zijn schuiven ze wat verderop in de glazen spreekkamer aan bij Azmani en Von Martels voor een persoonlijk gesprek. Daarbij worden de meest uiteenlopende onderwerpen besproken, aangezien veel onderwerpen waarmee we in ons dagelijkse leven te maken krijgen worden in mindere of meerder mate bepaald door de politiek.

  De spreekuren zijn interessant voor inwoners van het Vechtdal, maar ook voor de beide Kamerleden zelf. “Kamerleden komen op voor de regio”, zegt Maurits von Martels. “Je krijgt de kans om te vertellen wat er bij je leeft en speelt. Als Kamerleden zien we onszelf als politieke tolk. Het regionale geluid willen wij vertalen naar Den Haag en vice versa.”

  Dat beiden een andere politiek kleur hebben, maakt eigenlijk niets uit. “We zijn allebei Kamerlid en we hebben ieder zo onze eigen expertise. Wat dat betreft vullen we elkaar goed aan”, zegt Malik Azmani. “Mochten we op bepaalde vragen geen antwoord weten, dan weten we de weg in Den Haag en kunnen het snel bij de juiste persoon neerleggen.”

  Het eerstvolgende spreekuur wordt gehouden op zaterdag 9 juni tussen 10:00 en 12:00 uur bij Herberg De Klomp in Vilsteren.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.