tien punten voor gerrit koggel en gary pike

  Gary speelde deze ronde acht birdies, acht par, en 2 bogey. Henri Duerink bleef in het geweld van deze twee heren met een rondje par ( 54 slagen) ook goed voor acht punten voor het klassement. Hans Strijkveen en Jan Hekman uit Ommen scoorden een ronde van 55 slagen, Hans krijgt zeven punten en Jan 6 punten bij geschreven, dit heeft te maken dat bij gelijke stand de holes 10 t/m 18 dan doorslaggevend zijn. Hans had hier 28 slagen nodig en Jan 30. Verder waren er strokeplay punten voor Rik Ebben voor 57 slagen, Tonnie Reimink 59 slagen en Theo Otten en Wim van der Linde met 60 slagen en ook Wim Harkema kreeg voor de ronde van 61 nog een punt voor het tussen klassement strokeplay. In de tussen klassementen strokeplay en stableford kwam geen verandering, Henri Duerink heeft nog één punt voorsprong op Gary 90 om 89 maar Gary heeft twee wedstijden minder gespeeld. Noël Shannon speelde deze week niet en blijft derde met 76 punten. Bij het stableford blijft Jan Willem van den Berg aan de leiding met 56 punten gevolgd door Freddie Dijk met 50 die weer gevolgd wordt door Diny Fransen met 42 punten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.