Home / thema wol op kinderboerderij ommen

thema wol op kinderboerderij ommen

Tevens zal er een kraam met allerlei wolproducten aanwezig zijn en een dame met een spinnewiel. Tegen een kleine vergoeding worden diverse activiteiten aangeboden voor de kinderen zoals vilten, schaapje plakken met echte wol en een dromenvanger maken.Deze dag is verder gratis toegankelijk. De kinderboerderij is alle dagen geopend van 14.00 tot 17.00 uur en van 1 mei tot 1 oktober op de woensdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Lees ook

Noodbevel in Dalfsen afgelopen zaterdagnacht

DALFSEN – Gisteravond is er voor een deel van het dorp Dalfsen door burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.