tafeltennisgoud voor bram steen op special olympics

  Na een goede nacht slapen in het Olympisch dorp, startte Bram Steen (DTV’84, Dalfsen) het tafeltennistoernooi in Mariënvelde met mooie wedstrijden. Al snel had Bram door zijn enorme enthousiasme een hele schare fans om zich heen. ’s Avonds op het feest heeft hij nog even gedanst samen met zijn vrienden van ASC Gym en Dance.

  Zondag stonden er zes wedstrijden op het programma. De wedstrijden waren stuk spannender dan zaterdag, want de spelers waren erg aan elkaar gewaagd. Plezier is dan wel het belangrijkste bij de Special Olympics, maar Bram ging samen met zijn coach Willianne Schipper voor niets minder dan een medaille.

  Hoe spannend het ook was, Bram bleef rustig en sleepte wedstrijd na wedstrijd binnen. Negen winstpartijen in een weekend bracht Bram de gouden medaille. Met trots en vol overtuiging sprintte hij het podium op. DTV’84 feliciteert Bram en zijn coach Willianne met deze geweldige prestatie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.