sv dalfsen handbal viert 50 jarig jubileum

  De eerste plannen voor het Beachveld dateren van 2015. Toen werden de eerste gesprekken gevoerd met SVD handbal en voetbal en de verenigingen ASC’62 en Dalvo. Met de gemeente Dalfsen werd gesproken over onder andere plaats, afmetingen, aanleg, onderhoud en gebruik. De kosten werden toen geraamd op 15.000 euro. Er volgden enkele acties waaronder die van de Rabobank clubkas welke 3500 euro in het laatje brachten. Mede door zelfwerkzaamheid en met gebruik van lokale bedrijven, zoals Ubink, loonbedrijf Lindeboom werd een en ander gerealiseerd. Ook kon het hekwerk van school De Polhaar hergebruikt worden. Inmiddels had de vereniging Dalvo zich teruggetrokken uit het project.

  Het gehele project werd afgerond in maart 2017. Korte tijd wordt er inmiddels al volop gebruik gemaakt van het beachveld. met onder andere trainingen, beach soccer toernooien, wedstrijden, een D-kamp en sportdagen van scholen. Ook kan het gebruikt worden als zandbak. “Maar er zijn ook nog wel wensen’, aldus huidige voorzitter Hans Muscus van sv Dalfsen handbal en voorzitter a.i. Dirk Mosterman, afdeling voetbal. “Wij willen als eerste nog graag een beachvolleybalnet en een scheidsrechterstoel. De afdeling voetbal deed als eerste een donatie hiervoor. Een van de grondleggers, Anne Marie Mosterman, Breedtesport handbal, spoorde iedereen aan om – voor een bescheiden donatie – lid te worden van de vriendenclub. Dalfsen heeft zich door de jaren heen als sportief dorp op de kaart gezet. Vijftig jaar handbal, dat leeft in Dalfsen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.